Referencer

Mine kunder er mine samarbejdspartnere

Jeg tror på at hvis du behandler dine kunder godt, så kommer det tifoldigt igen.

Erhverv

Kunderne er også samarbejdspartnere for den bedste måde at få kunder på, er god service. Derfor er alle opgaver, med 100% deltagelse fra kunden. Hos Benoitgraphics er kunden i centrum og deres ord lov.

 

Nedenfor kan du se et udpluk af mine kunder. Nogle har jeg lavet den store visuelle identitet, andre en film og illustrationer, og så er der dem jeg har lavet en hurtigt dtp eller rentegnings opgave. Ingen opgave er for lille eller for stor for Benoitgraphics, og alle opgaver bliver taget alvorligt og i 100% samarbejde med kunden.

Privatpersoner

Opgaver for privatpersoner, er også i høj kurs hos Benoitgraphics, de fleste har ikke råd til at kontakte reklamebureaer for at få lavet mormors fødselsdagsinvitation.

 

Men hos Benoitgraphics er prisen fordelagtig og service og god kvalitet er inkluderet. Mange invitationer til bland andet dåb og barnedåb er blevet designet hos os og derefter trykt hos en af vores samarbejdspartnere.
Har du lyst til at have et uforpligtende møde med en designer, eller skal du bare hav en hurtig opgave igennem, så kontakt mig.

Mine samarbejdspartnere

Hvad mine kunder synes

Jesper Bonne
Jesper BonneCEO
Læs mere
BenoitGraphics har lavet 2 illustreret explaine videoer for os, som vi er meget begejstret for. Professionelt udført, iderigt og et godt samarbejde – vi kan varmt anbefale BenoitGraphics. Vi kommer helt sikkert igen med endnu flere opgaver.
Tina Andersen
Læs mere
Wow! Sebastian klarede opgaven PERFEKT! Fra idé til skitse og færdigt resultat på ingen tid.. Tak for hjælpen 🙂
Christine Avlund
Christine Avlund
Læs mere
Kan varmt anbefale BenoitGraphics. Hos daily SOCIAL har vi op til flere gange brugt BenoitGraphics og der er altid god service og produktet er af høj kvalitet. Vil til enhver tid bruge BenoitGraphics igen.
Tonny Pedersen
Tonny PedersenCEO
Læs mere
Benoitgraphics har leveret grafisk identitet og hjemmesider til to nystartede virksomheder. Det er solidt og kreativt grafisk arbejde samt flotte hjemmesider med god balance mellem indhold, funktionalitet og anvendelse. Super samarbejdspartner som aldrig giver op.
David Rasmussen
David RasmussenCEO
Læs mere
Meget tilfredsstillende arbejde.
Tidligere
Næste

Udfyld formularen og så kontakter jeg dig og så kan vi snakke om din design udfordring.

Glæder mig til at høre fra dig

Del siden på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn