vestegnsbolig

Nyt flyer design til Vestegnen bolig

Nyt flyer design til Vestegnen bolig

Opgaven lød på at bevare noget fra den gamle flyer, men alligevel tilføre et nyt layout, og med sådan nogle billeder og indhold var det ikke svært at komme med de første udkast. Boligmæglere plejer at at være forudsigelige i deres markedsføring, men heldigvis gav vestegnen bolig mig lov til at prøve lidt grænser af.

Ny vinkel på gammelt design.

Jeg synes  det at tage noget som man har gjort før, og tilføre noget nyt og uventet er en spændende måde at arbejde på. Det at lave et nyt flyer design indenfor en bestemt genre, og kun bruge få elementer, er en udfordring men en god en af slagsen. Sådan havde jeg det med denne opgave og med så meget indhold som den skulle have, så var udfordringen bestemt ikke mindre.

Takker altid for en god opgave og ser altid frem til den næste.

kort om vestegnen bolig:

Vestegnen Bolig er en fri og uafhængig firma hvilket betyder, at vi ikke har nogle økonomiske bindinger til ejendomsmæglerkæder eller pengeinstitutter. Til gengæld kan vi det samme som alle kædemæglere. Vi har ingen samarbejdsaftaler. Det betyder, at vi giver dig en seriøs og reel rådgivning, uden at skulle varetage særinteresser.

Vi arbejder udelukkende for kunden og rådgiver udelukkende til kundens fordel.

Vores ejendomsmæglere har flere års erfaring med salg af alle typer boliger på Vestegnen.

Medarbejderne hos Vestegnen Bolig er veluddannede og meget kompetente til at rådgive om alle handelens forhold, fra du har besluttet dig for et salg til den er overdraget.

Hos Ejendomsmægler Vestegnen Bolig har ikke et erklæret mål om vi skal være størst – vores mål er blot at gøre vores arbejde bedst overfor dig som sælger, men absolut også give vores køber en god oplevelse. Gør vi vores arbejde ordentligt og informere alle parter i ejendomshandelen korrekt, håber vi, du vil anbefale os til din familie og dine venner.

Vestegnen Bolig er det gode valg, der sikrer dig en oplevelse, der er tryg, troværdig og professionel.

Læs mere om Vestegnen bolig her. http://vestegnenbolig.dk/

Del siden på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn