Close

Kunder

Mine kunder er mine samabejdspartnere, vi tror på at hvis du behandler dine kunder godt, så kommer det tifoldigt igen.

Samarbejdspartnere

Kunderne er også samarbejdspartnere for den bedste måde at få kunder på, er god service. Derfor er alle opgaver, med 100% deltagelse fra kunden. Hos Benoitgraphics er kunden i centrum og deres ord lov.

Nedenfor kan du se et udpluk af mine kunder. Nogle har jeg lavet den store visuelle identitet, andre en film og illustrationer, og så er der dem jeg har lavet en hurtigt dtp eller rentegnings opgave. Ingen opgave er for lille eller for stor for Benoitgraphics, og alle opgaver bliver taget alvorligt og i 100% samarbejde med kunden.

Se designs her
Privatpersoner

Opgaver for privatpersoner, er også i høj kurs hos Benoitgraphics, de fleste har ikke råd til at kontakte reklamebureaer for at få lavet mormors fødselsdagsinvitation.

Men hos Benoitgraphics er prisen fordelagtig og service og god kvalitet er inkluderet. Mange invitationer til bland andet dåb og barnedåb er blevet designet hos os og derefter trykt hos en af vores samarbejdspartnere.

Har du lyst til at have et uforpligtende møde med en designer, eller skal du bare hav en hurtig opgave igennem, så kontakt os.

Kontakt

Haldbjerg Consult er en konsulent virksomhed med speciale i blandt andet Education og Learning Programs og IT Service Management.

Titan Communication Systems er et firma som designer, bygger og programmere skræddersynet udstyr, til kritisk kommunikation.  ATEX og DECT handler de også med.

Virksomhed med et bredt sortiment indenfor reklame gaver og tryk på textil. God service og gode priser.

Help2Help er et NGO organisation med speciale i teambulding for virksomheder med øje for den gode sag.

Daily SOCIAL er et social media bureau, der sikrer, at din virksomhed eller organisation opnår det fulde potentiale på sociale medier. Gennem workshops og strategisk rådgivning skaber vi succesfulde resultater for vores kunder gennem LinkedIn, Facebook og Instagram.

Dechoix er din grønne frisør i Danmark. Beliggende på Vesterbrogade og kendt i det meste af København, for den gode service og de kvalificerede frisører.

Vi er et godt valg når man som virksomhed ønsker, at markedskommunikationen – både online og offline – skal bidrage til at skabe nye kunder og mersalg til eksisterende kunder.

IHM er en kritisk kommunikations virksomhed som handler med maritime udstyr og udstyr til brand og politi.

En ungdoms organisation med rødder i Billund. Gør rigtig meget for de unge i Billund med arrangementer og kultur.

Del siden på de sociale medier