Zebon introduktions film

Zebon introduktions film

Zebon går til filmen

Jeg fik den spændende opgave at tegne illustrationer og animere disse til to forskellige animationsfilm, først Zebon introduktions film som havde til formål at introducere Zebon og deres produkter og dernæst Ztime, som er et tidregistrerings produkt på de sociale medier.

Om Zebon

Hos ZeBon har de siden 2009 beskæftiget sig med IT-løsninger der optimerer og effektiviserer processer og arbejdsgange i alle typer virksomheder.

Med fokus på håndtering af udlægs- og rejseafregninger har de udviklet løsningen zExpense, der effektivt håndterer alle arbejdsgange omkring styring af udlæg, kreditkort transaktioner, forskud, kørselsafregning, diætberegning mv.

Hvad enten man har lagt ud kontant, betalt med sit firmakreditkort eller købt via sin internetkonto/rejsekonto håndteres afregninger nemt og enkelt i zExpense. Løsningen er meget intuitivt opbygget og gør det simpelt og enkelt for alle typer af brugere at håndtere deres afregninger – hvad enten man er sælger/konsulent, chef/godkender eller controller/økonomimedarbejder.

Med ca. 800 kunder og 320.000 brugere fordelt over tæt på 30 lande, favner de bredt – på tværs af forskellige brancher/fag og differentierende virksomhedsstørrelse, lige fra 2 ansatte og op til mere end 1.000 ansatte.

ZeBon er 100% danskejet, og de sætter en ære i at skabe danske arbejdspladser.  mener, det er en styrke, at deres team er tæt på kunden og nemt kan have en dialog om fx support- eller udviklingsopgaver.

Vores team bestående af 14 dygtige medarbejdere – som er fordelt på kontorer i Hellebæk og Aalborg – står klar til at hjælpe jeres virksomhed mod en enklere hverdag med zExpense.

Se mere på zebon.dk

Zebon introduktions film

Den handler om Zebon og hvem de er og hvad deres produkter kan. Den krævede noget artwork fra firmaet selv og dialog om storyboard og budskaber til målgruppen.

Alle illustrationer er lavet efter godkendelse af Zebon og efter tæt samarbejde med Zebon.

Tidsregistering Ztime

Den handler om Ztime og hvem de er og hvad dette produkt kan. Den krævede noget artwork fra firmaet selv men en del gentagelser fra den første film.

Alle illustrationer er lavet efter godkendelse af Zebon og efter tæt samarbejde med Zebon.

Se andre motion graphic film her

Del siden på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn