Close

Kunder

Mine kunder er mine samabejdspartnere, vi tror på at hvis du behandler dine kunder godt, så kommer det tifoldigt igen.

Samarbejdspartnere

Kunderne er også samarbejdspartnere for den bedste måde at få kunder på, er god service. Derfor er alle opgaver, med 100% deltagelse fra kunden. Hos Benoitgraphics er kunden i centrum og deres ord lov.

Nedenfor kan du se et udpluk af mine kunder. Nogle har jeg lavet den store visuelle identitet, andre en film og illustrationer, og så er der dem jeg har lavet en hurtigt dtp eller rentegnings opgave. Ingen opgave er for lille eller for stor for Benoitgraphics, og alle opgaver bliver taget alvorligt og i 100% samarbejde med kunden.

Se designs her
Privatpersoner

Opgaver for privatpersoner, er også i høj kurs hos Benoitgraphics, de fleste har ikke råd til at kontakte reklamebureaer for at få lavet mormors fødselsdagsinvitation.

Men hos Benoitgraphics er prisen fordelagtig og service og god kvalitet er inkluderet. Mange invitationer til bland andet dåb og barnedåb er blevet designet hos os og derefter trykt hos en af vores samarbejdspartnere.

Har du lyst til at have et uforpligtende møde med en designer, eller skal du bare hav en hurtig opgave igennem, så kontakt os.

Kontakt